Tražimo novog vlasnika

Uslijed novih projekata koji su nam u tijeku, odlučili smo da je došlo vrijeme da projekt DostavaPovrce.com pronađe novog vlasnika koji je spreman i dalje nuditi domaće povrće sa dostavom.

Iako DostavaPovrce.com cijelo vrijeme normalno radi, vrijeme rada na drugim našim projektima utječe na našu aktivnost na projektu DostavaPovrce.com koji u sljedećim danima navršava 6 mjeseci svog postojanja.
U proteklih 6 mjeseci vjerujemo da smo razveselili ali i usrećili nekoliko tisuća zadovoljnih kupaca, koji su možda tek tada vidjeli konkretnu razliku između domaćeg i uvoznog povrća.

Danas naša Facebook stranica broji zajednicu sa preko 5.200 osoba, Instagram profil ima preko 800 pratitelja, a web stranica je vrlo dobro poznato mjesto gdje se odrađuju sve narudžbe. Iza nas je stotine i stotine poruka, gdje ste nas svakodnevno obavještavali o Vašem uživanju u našem povrću.

Ovim putem pozivamo zainteresirane osobe i OPG-ove, koje vide potencijal projekta DostavaPovrce.com da nam se slobodno jave u naš inbox (ili na email info@dostavapovrce.com) za više detalja, tako da se i dalje nastavi dostava domaćeg povrća iz lokalnih polja u Vaše domove.

Dok se čeka novi vlasnik, DostavaPovrce.com i dalje normalno radi, stoga moguća zamjena vlasnika projekta se neće odraziti na trenutno poslovanje. Uvjereni smo da s novim vlasnikom će se u ponudi naći još više domaćih proizvoda, a vjerujemo s ponudom i u više gradova i na više područja.