Tražimo novog vlasnika

Uslijed novih projekata koji su nam u tijeku, odlučili smo da je došlo vrijeme da projekt DostavaPovrce.com pronađe novog vlasnika koji je spreman i dalje nuditi povrće sa dostavom.

Vrijeme rada na drugim našim projektima utječe na našu aktivnost na projektu DostavaPovrce.com koji je upravo navršio godinu dana svog postojanja.
U proteklih godinu dana vjerujemo da smo razveselili ali i usrećili nekoliko tisuća zadovoljnih kupaca, koji su možda tek tada vidjeli konkretnu razliku između domaćeg i uvoznog povrća.

Danas naša Facebook stranica broji zajednicu sa preko 5.420 osoba (i svakim danom raste), Instagram profil ima preko 800 pratitelja, a web stranica je vrlo dobro poznato mjesto gdje se odrađuju sve narudžbe. Iza nas je stotine i stotine poruka, gdje ste nas svakodnevno obavještavali o Vašem uživanju u našem povrću.

Ovim putem pozivamo zainteresirane osobe i OPG-ove, koje vide potencijal projekta DostavaPovrce.com da nam se slobodno jave u naš inbox (ili na email info@dostavapovrce.com) za više detalja.

Uvjereni smo da s novim vlasnikom će se u ponudi naći još više domaćih proizvoda, a vjerujemo s ponudom i u više gradova i na više područja.

Sve detalje možete saznati na našem e-mailu info@dostavapovrce.com ili na 095 77 200 70.