Upute za dostavu

Nakon što napravite narudžbu, mi ćemo u roku od 2 do 5 dana dostaviti Vašu narudžbu, a naši dostavljači će Vas kontaktirati prije polaska prema Vama.

Nakon što napravite narudžbu na našoj web stranici na Vaš e-mail će stići potvrda narudžbe, stoga Vas molimo da upišete točan i pravilan e-mail do kojeg imate svakodnevno dostup.

Dan prije dolaska Vaše narudžbe primiti ćete obavijest na Vaš e-mail.

Kad naš dostavljač dođe do Vas, molimo Vas da se pridržavate sljedeće procedure:
Dostavljač će hranu ostaviti na pragu i pozvoniti vam, pomaknuti će se od vrata minimalno jedan metar. Na sebi će imati zaštitne rukavice i masku.

Kad otvorite vrata, prvo provjerite da je dostavljač dovoljno udaljen od vas, a ukoliko je uzmite hranu obavezno koristeći zaštitne rukavice. Dostavljač će na pragu pustiti i kovertu u koju vas molimo da stavite novac i pustite kovertu na pragu. Ukoliko je potrebno vratiti novac, dostavljač će ostaviti ostatak na pragu, cijelo vrijeme poštujući minimalno metar razmaka.

Ukoliko živite u zgradi, dostavljač NEĆE ulaziti u zgradu, nego će Vas kontaktirati da dođete na ulaz zgrade gdje će dostavu izvršiti na gore naveden način.

Molimo vas da budete odgovorni i pametni, a ukoliko su vam izrečene mjere samoizolacije, nemojte nas zvati, kao i u slučaju ukoliko osjećate bilo kakve simptome i sumnjate na zarazu. Čuvajte sebe i sve druge oko Vas!

Kod preuzimanja Vaše narudžbe slobodno pregledajte dostavljene proizvode, jer naknadne reklamacije ne uvažavamo, a ukoliko smatrate da sa proizvodima nešto nije u redu odmah nas kontaktirajte da ispravimo mogući problem.